Петък, 19 Юли 2024
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

Подарък за деня на Пещера получиха и децата Печат Е-поща
Новини, обяви, конкурси - Новини
Четвъртък, 05 Май 2011г. 12:42ч.

Първата от петте за тази година детски площадки „Белла" по проекта на хранителния холдинг „Белла България" „Повече сигурни места за щастливи игри" бе открита  днес  по повод празника на град  Пещера. Детската площадка е изградена в пълно съответствие с европейските и националните стандарти за безопасност по авторски проект. Детският кът съдържа пързалка, люлка, клатушки и пясъчник, както и зони за отдих.

 

„Детският кът „Белла" е специалният  подарък за деня на Пещера. Благодарим на родителите за активността. Само с тяхната подкрепа можем заедно да променим към по-добро средата, в която израстват българските деца", каза по повод официалното откриване изпълнителнят директор на „Белла България" Елза Маркова.

„От името на съгражданите си благодаря на „Белла България" за нейната социална ангажираност. Детската площадка „Белла" е най-скъпият подарък за родителите и децата на Пещера в днешния ден. Благодарим от сърце на „Белла България". Инициативата й е благородна и достойна за уважение", каза кметът на Пещера Стелиян Варсанов.

 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069