Петък, 19 Юли 2024
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

Проект за промяна на Наредба Печат Е-поща
Новини, обяви, конкурси - Новини
Петък, 07 Декември 2012г. 08:07ч.

МОТИВИ

за Изменение и допълнение на „Наредбата за съставянето, изпълнението и отчитането на бюджета на Община Пещера“

 Във връзка с чл.26, ал.2 от Закона за нормативните актове, в 14-дневен срок от публикуване на настоящото обявление на интернет страница на общината www.peshtera.bg, Община Пещера предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по проекта за изменение и допълнение на Наредбата за съставянето, изпълнението и отчитането на бюджета на Община Пещера“ e-mail: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или в ОЦУИГ в Община Пещера, гр. Пещера, ул. “Дойранска епопея” № 17.

 1. Причини за изменение и допълнение на Наредбата - Направените предложения за изменение и допълнение на „Наредбата за съставянето, изпълнението и отчитането на бюджета на Община Пещера“са във връзка с настъпили законодателни промени в Закона за общинските бюджети“

2. Основна цел-Привеждане в съответствие с нормативната уредба.

3. Финансови и други средства, необходими за прилагането на наредбата- Не са необходими.

4. Очаквани резултати от прилагането на наредбата- По- добра регламентация и прозрачност

5. Съответствие с правото на Европейския съюз – предлагания проект за изменение и допълнение на“ Наредбата за съставянето, изпълнението и отчитането на бюджета на Община Пещера“ е в съответствие с разпоредбите на Европейската харта за местното самоуправление.

Attachments:
Download this file (proekt-nar-ob-budget.doc)proekt-nar-ob-budget.doc[ ]23 Kb
 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069