Четвъртък, 07 Дек 2023
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

"Чаша топло мляко и закуска" Печат Е-поща
Новини, обяви, конкурси - Новини
Петък, 18 Февруари 2005г. 19:15ч.

На 17.02.2005 г. в община Пещера се проведе оперативно съвещание относно готовността за стартиране на проекта "Чаша топло мляко и закуска". Присъстваха Гл. юристконсулт на Общината, Директора на Дирекция "Образование", Директора на Дирекция "Социално подпомагане", Главния счетоводител на Дирекция "Образование" и всички директори на училища...

На 17.02.2005 г. в община Пещера се проведе оперативно съвещание относно готовността за стартиране на проекта "Чаша топло мляко и закуска". Присъстваха Гл. юристконсулт на Общината, Директора на Дирекция "Образование", Директора на Дирекция "Социално подпомагане", Главния счетоводител на Дирекция "Образование" и всички директори на училища.
Отчетено бе, че е извършена необходимата организационна работа от съответните институции, има много голям интерес към проекта и представени оферти от фирми за доставка на мляко и закуски.
В близките дни определените от училищните директори комисии ще изберат доставчиците. В понеделник, на 21.02. ще получат първите си закуски 337 ученици от НУ "Михаил Куманов", а до края на седмицата и в останалите 7 училища от общината.
По предложение на Кмета на Общината г-н Георги Петърнейчев децата от Подготвителните групи в общинските училища ще получат също закуски, които ще се финансират от общинския бюджет.

 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069