Събота, 13 Юли 2024
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

Април - месец на пролетното почистване Печат Е-поща
Новини, обяви, конкурси - Новини
Четвъртък, 14 Април 2005г. 11:27ч.
Като утвърдена традиция и тази година община Пещера предприема сериозни мерки за почистването и добрия вид на града ни... Като утвърдена традиция и тази година община Пещера предприема сериозни мерки за почистването и добрия вид на града ни. Със заповед на кмета са утвърдени мерките, които ОА предприема за посрещане на Пролетта и за да бъде Пещера красива за светлия християнски празник-Великден!
В действие е вече утвърден график по квартали за почистване на улиците, тротоарните площи и дворовете, както и миене на улиците. За целта, и с оглед максималното улеснение за жителите на Община Пещера, на определени места се поставят допълнителни контейнери и кофи за смет. Това важи, разбира се, и за селата Радилово и Капитан Димитриево.
Основната тежест на мероприятието ще падне върху общинската фирма ?Инфрастройпродукт?, която умолява гражданите за пълно съдействие. Община Пещера има открит ?горещ телефон? - 4163, на който всички граждани могат да подават свойте сигнали и предложения, с надеждата, че ще се прояви разбиране, за да бъде Община Пещера все по-красива.
 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069