Понеделник, 27 Юни 2022
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

Кметски оперативни задачи Печат Е-поща
Новини, обяви, конкурси - Новини
Петък, 18 Август 2006г. 11:19ч.
Кметът на общината Стелиян Варсанов възложи:
1. Изработването на табели с наименованията на главните улици в двете кметства, както и указателни табели за културните институти.
2. Табелите с графика за сметосъбиране и сметопочистване да се поставят на определените места от работниците от звено “Строителство по стопански начин”.
3. Съвместно със общинските съветници от кв.Луковица и Пирин и след писменото уведомяване на живеещите там гражданите да се реши въпроса със закупуване и монтиране на водомерите. Да се премине и към прекъсване на водоподаването.
4. До края на месеца да се изработят идейните проекти на детски кътове в кварталните градинки (при паметника на к-н Сафонов; при бензиностанцията на “Лукойл”, при ЦР-База и при жилищните блокове в кв.123).
5. Да се подготвят идейните проекти за изграждане паметник на Осман Ефенди в кварталната градинка при бензиностанцията на “Лукойл” и паметника-костница.
6. Ремонта на пътя Пещера - лет. “Св.Константин” да започне след приключване нависокопланинско състезание “Пещера”.
7. Да се извършва непрекъснат контрол и да се докладва за почистването на терените около фирмите.
8. Да се ремонтира тротоара при детската градина в с. Радилово от Строителната група на общината едновременно със ремонта на Здравната служба.
9. Да се създаде организация за ремонт на водопровода на ул. “Ал.Стамболийски”. Да се подготви съобщение до Общинските медии относно затваряне на улицата.
10. Да се монтират 8 бр.”Напречни неравности за снижаване на скоростта” на определените места след решение на Общинската комисия по безопасност на движението.
11. Да се направи оглед около ДГ и Училищата и се предложи необходимия брой за изработване на табели “Внимание деца”.
12. За осигуряване на по добра видимост да се почисти по завоите на общинска четвъртокласна пътна мрежа от храсти и треви край пътя /Радилово-К.Димитриево; К.Димитриево – Брацигово/.
13. Да се почисти пред поликлиниката /Детско отделение/.Да се постави кош за отпадъци. Дасе поставят мобилни кошчета/с политиленови торби/ около Общински пазар.
14. Да се подменят дъските за сядане пред “Кавака”.
15. Да започне ремонта на улиците в кв.Луковица съгласно Строителната програма.
16. Да се изпрати писмо до МРРБ относно улиците А.Константинов, и Родопи в с.К.Димитриево.
 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069