Понеделник, 22 Юли 2019
Get the Flash Player to see this.
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

Левски е националната икона, националният герой на България Печат Е-поща
Понеделник, 19 Февруари 2007г. 14:24ч.
Навършват се 134 години от гибелта на Васил Левски

ЛЕВСКИ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРИН!,
който още приживе с целостта на личността и идеите си, с единството на думите и делата си печели признание, а след героичната си гибел става знаме на всичко чисто, демократично и напредничаво в българското историческо развитие.
Наред с историческите си заслуги, Левски е неизменен “Апостол на българската свобода” и синоним на политическия и нравствен идеал на българина.
Бъдете горди с името на ЛЕВСКИ!!!,
призовава Кмета на Община Пещера г-н Стелиян Варсанов своите съграждани.

Поздравителен адрес до Дир.на ПГ ЛПМ"Васил Левски"-гр. Пещера -цялата статия
УВАЖАЕМА Г-ЖО БОЙКОВА,
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Най-сърдечно Ви поздравявам с Вашия патронен празник-Васил ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ е един от ония политически мъже, който още приживе с целостта на личността и идеите си, с единството на думите и делата си печели признание, а след героичната си гибел става знаме на всичко чисто, демократично и напредничаво в българското историческо развитие.
Васил Левски е последователен революционер – демократ и борец за “свята и чиста република” и преди всичко за свобода – лична, национална, общочовешка.
Той е борец за равноправието между народите, за политически и граждански права на етносите и малцинствата, за демократично устройство на обществото – българското, балканското, общочовешкото.
Наред с историческите си заслуги, Левски е неизменен “Апостол на българската свобода” и синоним на политическия и нравствен идеал на българина.
Бъдете горди с името на ЛЕВСКИ!!!

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА:
/СТЕЛИЯН ВАРСАНОВ/
19.02.2007г.
гр.Пещера
 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216