Четвъртък, 25 Апр 2024
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

Съобщение Печат Е-поща
Новини, обяви, конкурси - Новини
Вторник, 20 Юни 2017г. 07:38ч.

СЪОБЩЕНИЕ

На основание чл.4, ал.З от Закона за ограничаване на плащанията в брой, Община Пещера е осигурила възможност на физическите и юридически лица, да заплащат съответните задължения за окончателен годишен (патентен) данък и данък върху таксиметровия превоз на пътници, имуществени и други местни данъци (данък върху недвижими имоти, данък върху превозните средства, данък при придобиване на имущество по дарения и възмезден начин, туристически данък), други данъци, такса за битови отпадъци и такси за административни услуги извършвани в отдел „Местни приходи” чрез картови плащания на инсталирано ПОС-терминално устройство в отдел „Местни приходи” при Община Пещера, на адрес гр. Пещера, ул.” Дойранска епопея” № 17, ет.З, стая №13 от 8,30ч. до 17,30 ч.

Приемането на картови плащания на инсталирано ПОС-терминално устройство в отдел „Местни приходи” се извършва със следните платежни карти:

  1. Дебитни карти с национален достъп, издадени от банка в страната, носещи логото на националния картов оператор и/или
  2. Международни дебитни карти „Maestro“ и „VISA“, издадени от банка в страната или клон на чуждестранна банка в страна и/или
  3. Международни кредитни карти „MasterCard“ и „VISA“, издадени от банка в страната или клон на чуждестранна банка в страна и/или
  4. Карти с лого „Maestro“, „MasterCard“ и „VISA“, издадени от платежни институции, лицензирани от Българска народна банка по реда на Закона за платежните услуги и платежните системи.

На основание чл.4, ал.5 от Закона за ограничаване на плащанията в брой, за картоните плащания към Община Пещера физическите и юридическите лица не заплащат банкови комисиони и такси.

 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069