Четвъртък, 30 Юни 2022
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

С Ъ О Б Щ Е Н И Е-БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ - КАРИЕРА И БЪДЕЩЕ Печат Е-поща
Новини, обяви, конкурси - Новини
Сряда, 29 Август 2007г. 17:13ч.

ПРОФЕСИЯ ВОЙНИК

На вниманието на всички младежи, девойки и резервисти от община Пещера!

В сградата на общината, ет.2, стая 7 – Военен отдел (тел.22-12) функционира Бюро за набиране на кадрови войници.

БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ – КАРИЕРА И БЪДЕЩЕ

При посещението си в бюрото Вие ще може да се информирате за професията “кадрови войник”, да се запознаете със стъпките за осъществяването на това начинание и да откриете за себе си най-подходящото решение за професионална реализация.

 

Ще намерите още отговори на въпроси свързани с условията и реда за постъпване на служба във Въоръжените сили на Република България като кадрови войник, подробна информация за вакантните длъжности, ред за кандидатстване и изисквания за заемането им, условия и необоходими документи за кандидатстване, ред, подготовка и срокове за подаване на документите, дата и място за провеждане на конкурсните изпити, балообразуване, класиране и ред за приемане на кадрова военна служба.

 

Освен това ще научите още за статута и социалните придобивки (заплащане, отпуски, почивка, социално и здравно осигуряване, жилищно осигуряване и др.) на военнослужещите на кадрова военна служба и тяхното кориерно развитие. Ще се убедите, че кадровата военна служба е престижна професия, добре заплатена и се ползва с висока обществена подкрепа. Тя предоставя големи възможности за професионална реализация, за солидно материално, социално и здравно осигуряване.

 

При посещението си в бюрото Вие ще получите изчерпателни отговори и на други интересуващи Ви въпроси свързани с кадровата военна служба.


Направете своя избор!
Очакваме Ви!

 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069