Сряда, 24 Апр 2024
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

Работна среща Печат Е-поща
Новини, обяви, конкурси - Новини
Сряда, 21 Април 2010г. 18:55ч.
Вчера, в заседателната зала на Общинска администрация Пещера се проведе среща с представители на Министерства, Държавни агенции и НПО от Франция и Румъния, които са на тридневно работно посещение в България.Работната среща е част от изпълнението на проект „Изграждане на транснационален механизъм за борба с трафика на хора в Румъния и България” – финансиран от Европейската комисия, Главна Дирекция – Справедливост, Свобода и Сигурност, съфинансиран ....... от Каритас Франция. Проектът е тристранен и се реализира в сътрудничество между Каритас Русе, Каритас Букурещ и Каритас Франция.
В България се провеждат 3 работни срещи в Русе, Пещера и София за споделяне на опит, експертни мнения и възможности за изграждане на стратегически сътрудничества в борбата и противодействието на трафика на хора на Европейско ниво.
Основна цел на визитата е да сближи професионалистите от различните сектори от България, Франция и Румъния, като им даде възможност да опознаят по-добре дейността си в контекста на общите за Европа проблеми в трафика на хора и особеностите на всяка една от страните партньори по проекта.
 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069