Понеделник, 18 Яну 2021
Вие сте тук: Начало DEFeND
DEFeND

ЛОГО DEFEND

Map DEFENDСъобщение Печат Е-поща

Първа техническа среща по международен проект DEFEND „Управление на данни за изпълнение на ОРЗД (Общ Регламент за Защита на Данните)“

На 19 септември 2019 г., в гр. Мадрид, Испания се проведе първа техническа среща в рамките на проект DEFEND„Управление на данни за изпълнение на ОРЗД (Общ Регламент за Защита на Данните)“. Община Пещера беше представена от Георги Симеонов, ръководител на екипа, който работи по проекта. Домакин на срещата беше детско здравно заведение „Ниньо Хесус“. На срещата присъстваха всичките десет партньора от консорциума.

 
Съобщение Печат Е-поща

Първа техническа среща по международен проект DEFEND  „Управление на данни за изпълнение на ОРЗД (Общ Регламент за Защита на Данните)“
 
На 19 септември 2019 г., в гр. Мадрид, Испания се проведе първа техническа среща в рамките на  проект DEFEND „Управление на данни за изпълнение на ОРЗД (Общ Регламент за Защита на Данните)“. Община Пещера беше представена от Георги Симеонов, ръководител на екипа, който работи по проекта. Домакин на срещата беше детско здравно заведение „Ниньо Хесус“. На срещата присъстваха всичките десет партньора от консорциума.

Продължение...
 
Съобщение Печат Е-поща

Първо междинно отчитане по международен проект DEFEND „Управление на данни за изпълнение на ОРЗД (Общ Регламент за Защита на Данните)“

Attachments:
Download this file (Публикация DEFEND Гърция.docx)Публикация DEFEND Гърция.docx[ ]59 Kb
Download this file (Pic_1.jpg)Pic_1.jpg[ ]1930 Kb
Download this file (Pic_2.jpg)Pic_2.jpg[ ]1513 Kb
 
Обява за доброволно участие в международен проект DEFEND: Печат Е-поща

DEFeND представлява европейски проект от приоритет „Иновационни дейности“ към програма за научни изследвания Хоризонт 2020. Той цели да подобри съществуващите софтуерни инструменти и да създаде нов „интегриран софтуер“, в съответствие с пазарните нужди, предоставяйки софтуерна платформа за управление на поверителността на служебните данни. От техническа гледна точка, проектът има за цел да предостави работеща платформа за защита на данни, която да служи на различни видове организации при управление на процесите свързани с лични данни, както и да помогне на тези организации да се справят с различните предизвикателства, пред които са изправени при спазване на ОРЗД (Общ регламент за защита на данните - GDPR - РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 ).

За да бъдат дефинирани изискванията към тази софтуерна платформата, Община Пещера стартира процес по събиране на информация, предимно чрез интервюта и въпросници, от различни заинтересовани организации и крайни потребители като Вас. Вашите отговори ще помогнат изключително много на проекта при разработването на Платформата DEFeND. В резултат на този процес, ние искаме да отговорим на Вашите очаквания по отношение на изискванията за защита на лични данни. Вашето участието в този процес е изцяло доброволно и не предполага финансова компенсация. Няма никакви потенциални недостатъци или рискове от участието Ви. Вие ще имате правото да се оттеглите във всеки един момент от тази научна дейност и от Проекта.

Ако решите да участвате от името на Вашата организация, моля попълнете „Въпросника за Юридически лица“ заедно с „Декларацията за информирано съгласие“.   

Ако решите да се включите в тази инициатива като гражданин на нашата община, моля попълнете „Въпросника за граждани“ заедно с „Декларацията за информирано съгласие“.

Попълнен Въпросник заедно с Декларация за информирано съгласие, моля изпращайте на следния имейл адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Срок на участие: моля да изпращате документите не по-късно от 31 януари 2019 г.

Продължение...
 
Съобщение Печат Е-поща

Публикувано на 22.10.2018г.

Втора партньорска среща по проект DEFEND в гр. Рим, Италия

Pic1

Продължение...
 
« НачалоПредишна12СледващаКрай »

Страница 1 от 2


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069