Неделя, 21 Юли 2019
Get the Flash Player to see this.
Вие сте тук: Начало Начало Архив Новини

Архив НОВИНИ

Август 2007

Нова транспортна схема за отбиване на движението от ул."М.Такев"

Печат Email
Сряда, 15 Август 2007г.

Поради ремонти работи на улици в гр.Пещера, по искане на Кмета на Община Пещера Стелиян Варсанов е създадена нова схема с указателни табели за движението на преминаващият автомобилен транспорт през гр.Пещера.

Нова транспортна схема за отбиване на движението от ул.”М.Такев”:

1.Затворена е ул.”Стара Крепост” и автомобилите пътуващи за лет.”Св.Константин” ще пътуват по: ул.”Хан Пресиян, ул.”Георги Кьосеиванов”, ул.”3-ти март” и кръговото движение и ул.”Свети Константин”.

 

2.Затворена е ул.”М.Такев”- за идващите автомобили от гр. Батак , автомобилите пътуващи за Пазарджик/Пловдив ще преминават през ул.”П.Горанов”.

 

3.Обособена е ул.”Г.Хаджидимитров” за главен път на кръстовището с ул.”Изгрев”в посока Пазарджик/Пловдив.

24 информационни табели по улиците на община Пещера с данни за сроковете и ремонтните дейности

Печат Email
Сряда, 15 Август 2007г.

Поставени са 24 информационни табели по улиците на община Пещера – в това число в село Радилово и село Капитан Димитриево с данни за сроковете и ремонтните дейности които ще се извършват по съответните улици. На сградата на общината бе поставена и обща табела, която обозначава проекта.
Обектите са на брой 24,финансирани чрез дългосрочен общински кредит от 2000 000 лв.с решение на Общински съвет Пещера №576/28.02.2007г.
На ул.”Михаил Такев”, която е с дължина 3,5 км., са поставени 4 бр. информационни табели, като по 1 на изхода посока Пазарджик-Пловдив и на изхода за Батак, други 2 бр. на кръговото движение по средата на дължината на улицата.
С това кметът Стелиян Варсанов предоставя на гражданите на община Пещера прозрачност в изпълнение на строителната програма.

ЕКО АКЦИЯ на 19 август за почистване района около пещера 'Снежанка'

Печат Email
Вторник, 14 Август 2007г.
Съобщение:

Младежи подкрепени от “ГЕРБ” в Пещера организират “ЕКО АКЦИЯ”, като канят всички желаещи за участие. Целта на акцията е почистване на района около пещера”Снежанка”. Среща на участниците е пред дискотека”HEAT” в 9.00 часа на 19 август –неделя 2007г.Печат Email
Понеделник, 13 Август 2007г.
Радио"Пещера" спечели Специалната награда на Община Каварна в четвъртия Национален радиоконкурс "Здравей Каварна".

Съобщение-краен срок на плащане на стопанска вода:31 август 2007г.

Печат Email
Петък, 10 Август 2007г.
Съобщение:

Приканваме гражданите,неплатили такса стопанска вода а именно за ползващите в къщи 15лв. и за в блокове 8лв. да заплатят до 31 август 2007г. в Общински център за обслужване и информация на гражданите в Общината.

Община Пещера

Печат Email
Петък, 10 Август 2007г.
Поздравителен адрес от Кмета на Община Пещера г-н Стелиян Варсанов
До
г-н Петър Вранчев
почетен гражданин на
гр.Пещера

Печат Email
Четвъртък, 09 Август 2007г.
Община Пещера се присъедини към медиината кампания на Община Сливница.
Община Сливница приканва всички общини да вземат медиино участие в кампанията.
Публикация на писмо получено от Община Сливница:
Печат Email
Вторник, 07 Август 2007г.
НАРЕДБА
ЗА РЕДА И УСЛОВИЯТА ЗА ГЛЕДАНЕ НА ЖИВОТНИ И ПТИЦИ

Пристигнаха контейнерите за разделно събиране на отпадъците .

Печат Email
Вторник, 07 Август 2007г.
Днес 07 август 2007 година пристигнаха контейнерите за разделно събиране на отпадъците в Пещера.Община Пещера е подписала договор с "ЕКОПАК - България" за разделно събиране на отпадъците. Договорена е доставка и поставяне на 141 контейнера за 47 точки на територията на Община Пещера и летовището "Св.Константин". В договора има и опция за допълнително увеличаване на контейнерите при поръчка.Според договора задължението на Общината е само в посочването на точките на поставяне и разрешение за ползване на сметищата.

Водоподаването ще бъде прекъснато на 8 август-сряда в часовете от 02.00 часа до 24.00 часа

Печат Email
Понеделник, 06 Август 2007г.
СЪОБЩЕНИЕ

Уведомяваме гражданите на град Пещера, че поради включване на нов водопровод по улица “Михаил Такев”, ще бъде спряно водоподаването в централната част на града, квартала около ул.”Христо Ботев”, ул.”Опълченска”, ул.”Васил Левски”, квартал “Изгрев”, кварталът около “Централна ремонтна база” и квартала около ДАП-Пещера. Водоподаването ще бъде прекъснато на 8 август-сряда в часовете от 02.00 часа до 24.00 часа. Молим гражданите за разбиране и да се запасят с необходимите количества вода.

Страница 2 от 3


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216